Visagieworkshop naar wens

Een visagieworkshop volgen is leuk en leerzaam. Tijdens de workshop leer je samen met vriendinnen, familie of collega’s alle tips en trics op make-up gebied.
Dit kan zijn voor het leren aanbrengen van je dagelijkse make-up maar ook bijvoorbeeld met een specifiek thema. Een onderwerp wordt uitgelicht, met juist die technieken en do’s en dont’s die je altijd al hebt willen leren! 

Wij geven graag wat ideëen..

Contact opnemen?

visagieworkshop

Visagieworkshop jaren 20 look

Een leuk thema voor de visagieworkshop is de make-up look uit een bepaalde periode. Bijvoorbeeld de jaren 20/30, of de sixties. Dit kan leuk zijn met bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of uitje met vriendinnen. Iedereen krijgt een bepaalde look van vroeger, zoals de Great Gatsby. Maak dit af met passende kleding en een fotoshoot na afloop en je dag is compleet!
 

Visagieworkshop party / festival look

Wil je leren hoe je echt kunt uitpakken met je make-up voor een feest of festival? Tijdens deze workshop leer je veel ‘glam’ tips om extra te shinen. Er wordt gewerkt met glans en kleur accenten, shapen en highlighten, winged eyeliner en nepwimpers!
 

Visagieworkshop 40 +

Als je ouder wordt kan het lastiger worden jezelf op te maken. Je huid en oogopslag verandert en heeft andere verzorging en producten nodig. Onze ervaren visagisten weten raad en bieden hulp met de visagieworkshop speciaal voor de leeftijd vanaf 40 jaar. Met veel praktische adviezen en kleur- en productadvies!

Geheel verzorgde make-up workshop locatie

Ons visagisten team is al meer dan 10 jaar expert op het gebied van het geven van make-up workshops. 
Dit kan op locatie, bijvoorbeeld aan huis of bij een evenement of bedrijf. Maar wij bieden ook de workshops geheel verzorgd aan op onze eigen workshop locatie.
Deze is licht, ruim en van alle gemakken voorzien. De locatie is makkelijk bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. De workshop is inclusief koffie/thee met wat lekkers erbij.

Kortom, alles voor een onbezorgd uitje met collega’s of vriendinnen!

visagieworkshop