Make-up workshop Bollenstreek

U bent op zoek naar een leuke en leerzame make-up workshop en u komt uit de Bollenstreek? Wij zijn gespecialiseerd in het geven van make-up workshops voor particulieren en bedrijven. Wij komen door heel Nederland, zo ook in Bollenstreek.

Make-up workshop Bollenstreek, wij komen op locatie.

Stap voor stap leert u de technieken van de visagie. Alle stappen worden tijdens de make-up workshop voor gedaan en daarna gaat u zelf aan de slag. Er is tijd voor persoonlijke advies en aan het einde van de make-up workshop bent u prachtig opgemaakt. Wij komen op elk gewenste locatie in Nederland en verzorgen ook graag onze make-up workshops in Bollenstreek. Wij geven de make-up workshops zowel voor particulieren als bedrijven.

Wilt u meer weten over de make-up workshops in Bollenstreek neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de make-up workshop in Bollenstreek kunt u ook hier terecht

Make-up wokrshop reserveren in de Bollenstreek?

Meer interesse in een visagie opleiding?

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops