Make-up workshop Deventer

U heeft gezocht naar een make-up workshop in regio Deventer? U hoeft niet verder zoeken, wij zijn namelijk de specialist op het gebied van make-up workshops en komen graag op locatie, zo ook in Deventer.

Make-up workshop Deventer, wij komen bij uw op locatie!

Waarschijnlijk worden veel verschillende make-up workshops aangeboden en is het voor u lastig waar u op moet letten. Wat is nu een goede make-up workshop? Wij werken alleen met gediplomeerde visagisten en alles wordt rustig en duidelijk voor gedaan en uitgelegd tijdens de make-up workshop in Deventer.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in Deventer , neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de make-up workshop in Deventer kunt u ook hier terecht

Meer interesse in een visagie opleiding?

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops