Make-up workshop Leiden

Heeft u altijd al een leuke en leerzame make-up workshop willen volgenen woont u in Leiden? Het team van professionele visagisten van Beauty Bureau is namelijk gespecialiseerd in het geven van make-up workshops op locatie, zo ook in Leiden.
Beauty Bureau is gevestigd in Leiden, wilt u een compleet arrangement met high-tea of diner na de make-up workshop? In Leiden kunnen wij dit voor u regelen.

Make-up workshop Leiden, wij komen graag op locatie.

Stap voor stap leert u de technieken van de visagie. Alle stappen worden tijdens de make-up workshop voor gedaan. Wij werken alleen met gediplomeerde visagisten, voor ons is make-up niet alleen een hobby maar ook ons beroep! Wij komen op elk gewenste locatie in Nederland en verzorgen ook graag onze make-up workshops in Leiden.

Wilt u meer weten over de make-up workshops in Leiden neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de make-up workshop in Leiden kunt u ook hier terecht

Make-up workshop op locatie reserveren in Leiden?

Meer interesse in een visagie opleiding?

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops