Make-up workshop Nijmegen

Heeft u altijd al een leuke en leerzame make-up workshop willen volgen en komt u uit Nijmegen? Het team van professionele visagisten van Beauty Bureau is gespecialiseerd in het geven van make-up workshops op locatie, zo ook in Nijmegen. Wij staan voor u klaar!

Make-up workshop Nijmegen, wij komen op locatie.

Stap voor stap leert u de technieken van de visagie. Alle stappen worden tijdens de make-up workshop voor gedaan. Wij komen op elk gewenste locatie in Nederland en verzorgen ook graag onze make-up workshops in Nijmegen. Wij geven de make-up workshops zowel voor particulieren als bedrijven.

Wilt u meer weten over de make-up workshops in Nijmegen neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de make-up workshop in Nijmegen kunt u ook hier terecht

Make-up workshop reserveren in Nijmegen?

Meer interesse in een visagie opleiding?

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops