Make-up workshop Utrecht

Heeft u altijd al een leuke en leerzame make-up workshop willen volgen en komt u uit Utrecht ? Het team van professionele visagisten van Beauty Bureau is gespecialiseerd in het geven van make-up workshops op locatie, zo ook in Utrecht . Wij staan voor u klaar!

Make-up workshop Utrecht, wij komen graag op locatie.
Alle stappen worden tijdens de make-up workshop voor gedaan. Wat zijn de trends, wat is een goede foundation en welke kleuren staan u goed? Wij komen op elk gewenste locatie in Nederland en verzorgen ook graag onze make-up workshops in Utrecht . Wij geven de make-up workshops zowel voor particulieren als bedrijven.

Wilt u meer weten over de make-up workshops in Utrecht neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de make-up workshop in Utrecht kunt u ook hier terecht

Make-up workshop reserveren in Utrecht?

Meer interesse in een visagie opleiding?

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops