Make-up workshop Maastricht

Wij verzorgen make-up workshops van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, zo ook in Maastricht. Beauty Bureau heeft een team van visagisten voor u klaar staan die graag naar Maastricht om een make-up workshop te verzorgen.

Make-up workshop Maastricht, wij komen op locatie.

In zo een grote stad als Maastricht worden er vast en zeker veel make-up workshops aangeboden. Wat is nu een goede make-up workshop? Bij ons leert u stap voor stap de technieken van de visagie. Wat is nu een goede foundatione en welke kleuren oogschaduw staan u bijvoorbeeld goed. Dit alles wordt voorgedaan en u gaat zelf aan de slag. Aan het einde van deze make-up workshop weet u precies wat bij uw gezicht past. Wij komen door heel Nederland, zo ook in Maastricht.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in Maastricht , neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de make-up workshop in Maastricht kunt u ook hier terecht

Make-up workshop reserveren in Maastricht?

Meer interesse in een visagie opleiding?

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops