Beauty team

Maak uw bedrijfsfeest compleet met een beauty team op locatie. Ons ervaren en enthousiaste beautyteam kan worden ingezet als beauty entertainment met de onderdelen visagie, hairstyling, nailart, temporary tattoo’s, barbier en stoelmassage.

Een beautyteam is geschikt voor elk evenement of bedrijfsfeest. Het team kan bestaan uit één of twee onderdelen. Bijvoorbeeld een visagiste en een hairstyliste. Maar kan ook bestaan uit meerdere onderdelen, afhankelijk van het aantal bezoekers van het feest of evenement.
Het beautyteam is op maat samen te stellen. Er zijn onderdelen voor zowel dames als heren.

Alle zorg wordt u uit handen genomen want het beauty team neemt zelf alle materialen mee en kan indien gewenst ook in een bepaalde stijl of thema komen.
Wilt u ook dat wij het meubilair verzorgen? Dat kan! En dit kan ook worden afgestemd op de stijl van het evenement.

Er is veel mogelijk op beauty gebied, onze beauty professionals maken er echt een beleving van!

 

Beauty team
beautyteam

Beauty inhuren tijdens evenement of feest

Ons beautyteam wordt vaak ingezet als entertainment tijdens een speciale gelegenheid. Dit kan een bedrijfsfeest, personeelsdag of opening zijn. Maar een beautyteam is ook een eyecatcher tijdens een opening, jubileum, evenement of festival.

Een beautyteam kan ingericht worden als ladies corner, met bijvoorbeeld een visagiste, hairstyliste en/of nagelstyliste.
Maar ook voor de heren is genoeg te bieden, zoals de hippe barbier met klassieke knip- en scheerbeurten. Of de stoelmasseur.
Wij bieden voor ieder wat wils, en voor elke gelegenheid.

Met ruim 10 jaar ervaring kunnen wij goed adviseren en meedenken. Het beautyteam kan naar wens worden samengesteld, voor een groot maar ook kleiner evenement of bedrijfsfeest. Wij maken graag een offerte op maat.
Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact of kijk op onze  Beautyhoek pagina.

Meer informatie over een beautyteam?