Word een make-up artist!

Visagie opleidingen in de regio van Alphen aan den Rijn. Beauty Bureau is al 10 jaar dé agency voor visagisten. Zet jij ook samen met ons jouw eerste stappen in het vak van visagist?

R

Stagedag

Wil je als make-up artist aan de slag? Bij de allround opleiding geven wij de mogelijkheid om een dag mee te lopen 1 van onze visagisten.

Begeleiding

Wij helpen je graag op weg om aan de slag te gaan als visagist. Niet alleen tijdens maar ook na de opleiding.

Gratis masterclass

Heb jij de opleiding afgerond? Dan kan je bij ons gratis een masterclass van Make-up Studio volgen.

Goed bereikbaar

Je kunt bij ons gratis parkeren en de bushalte is op 50 meter afstand.

Visagie opleiding dichtbij Alphen aan den Rijn

Je komt uit Alphen aan den Rijn en wilt graag een opleiding tot visagiste volgen? Of juist misschien een korte visagie cursus? Dat kan bij onze Academy! Wij hebben al onze visagie opleidingen met zorg en ruim 10 jaar ervaring samengesteld. Geen stoffig lesmateriaal maar up-to-date. Wij vinden persoonlijke begeleiding erg belangrijk en als je als visagiste in de buurt van Alphen aan den Rijn aan de slag wilt dan kan dat na het behalen van je visagie diploma of certificaat.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 leerlingen per klas
  • Gratis masterclass Make-up Studio
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw met professionele fotograaf
  • Geen inschrijfgeld

Vragen over onze visagie opleidingen?

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over onze visagie opleidingen. Neem gerust contact op voor meer informatie of kom naar onze open dagen in Zoeterwoude-Rijndijk. Wij vertellen dan meer over onze visagie opleidingen en laten je graag onze prachtige ruimte zien waar wij de opleidingen verzorgen.

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Eline Kemperman

Keuze visagie opleidingen