Word een make-up artist!

Visagie opleidingen volgen in omgeving Delft? Beauty Bureau Agency is al 10 jaar hét agentschap voor visagisten en heeft visagie opleidingen ontwikkeld vanuit ervaringen uit de praktijk, met docenten vanuit deze praktijk. Wil jij ook make-up artist worden?

R

Stagedag

Wil je als make-up artist aan de slag? Bij de allround opleiding geven wij de mogelijkheid om een dag mee te lopen 1 van onze visagisten.

Begeleiding

Wij helpen je graag op weg om aan de slag te gaan als visagist. Niet alleen tijdens maar ook na de opleiding.

Gratis masterclass

Heb jij de opleiding afgerond? Dan kan je bij ons gratis een masterclass van Make-up Studio volgen.

Goed bereikbaar

Je kunt bij ons gratis parkeren en de bushalte is op 50 meter afstand.

Visagie opleiding omgeving Delft

Wil je graag een visagie opleiding gaan volgen in de nabije omgeving van Delft? Wij heben de Beauty bureau Academy opgericht met praktijkgerichte vakopleidingen visagie, waarbij je allround wordt opgeleid tot make-up artist. Ook bieden wij korte 4 daagse en 2 daagse cursussen visagie. Docenten uit de praktijk delen hun kennis en ervaring en leren je niet alleen alle technieken maar ook hoe je aan de slag kunt als visagist. Omdat er gewerkt wordt in kleine groepen is er veel aandacht en persoonlijke begeleiding.
Door ons netwerk en onze ervaring kunnen wij je goed begeleiden naar opdrachten als je straks aan het werk wilt gaan als visagist in de regio Delft.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 leerlingen per klas
  • Gratis masterclass Make-up Studio
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw met professionele fotograaf
  • Geen inschrijfgeld
  • Goed bereikbaar met OV en gratis parkeren voor de deur
Visagie opleiding Alphen aan den Rijn

Meer over onze visagie opleidingen

Wil je allround worden opgeleid als make-up artist? Of heb je al kennis van de visagie en wil je deze verdiepen? Misschien vraag je je af welke opleiding of cursus je nu het beste kunt kiezen. Wij denken graag met je mee!
Neem gerust contact met ons op of bezoek onze Academy tijdens één van de geplande open dagen. De Academy is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, in de nabije omgeving van Delft. De school is goed bereikbaar, vanaf de snelweg maar ook met het openbaar vervoer.
Tijdens de open dagen geven de docenten je alle informatie en kun je ook bespreken welke opleiding het beste bij je past. Ook kun je de opleidingslocatie en lespakketten bekijken. Doordat alle opleidingen zijn gericht op de praktijk kunnen wij je goed begeleiden naar opdrachten in jouw eigen omgeving Delft.

Keuze visagie opleidingen

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Eline Kemperman