Word een make-up artist!

Visagie opleiding volgen in regio Den Haag? Beauty Bureau Agency is al jaren dé agency voor visagisten en ontwikkelt praktijkgerichte visagie opleidingen, met docenten vanuit de praktijk. Word make-up artist bij onze Academy!

R

Stagedag

Wil je als make-up artist aan de slag? Bij de allround opleiding geven wij de mogelijkheid om een dag mee te lopen 1 van onze visagisten.

Begeleiding

Wij helpen je graag op weg om aan de slag te gaan als visagist. Niet alleen tijdens maar ook na de opleiding.

Gratis masterclass

Heb jij de opleiding afgerond? Dan kan je bij ons gratis een masterclass van Make-up Studio volgen.

Goed bereikbaar

Je kunt bij ons gratis parkeren en de bushalte is op 50 meter afstand.

Visagie opleidingen regio Den Haag

Woon je in Den Haag en wil je een opleiding tot visagiste volgen? Of ben je juist op zoek naar een korte visagie cursus? Dat kan bij onze Academy! Wij bieden vakopleidingen visagie maar ook de 4 weekse en weekendcursus visagie. Docenten uit de praktijk delen hun kennis en ervaring met jou. Er wordt lesgegeven in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Je wordt begeleid om aan de slag te gaan als visagist en goed voorbereid op opdrachten. Wij hebben ervaring met diverse opdrachtgevers in heel Nederland en begeleiden jou om opdrachten te vinden in de omgeving van Den Haag.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 leerlingen per klas
  • Gratis masterclass Make-up Studio
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw met professionele fotograaf
  • Geen inschrijfgeld
Visagie opleiding Alphen aan den Rijn

Ontdek onze visagie opleidingen?

Ben je op zoek naar de juiste opleiding die aansluit bij jouw doel en wensen? We begrijpen dat je veel vragen hebt. Daarbij helpen we je graag.
Neem gerust contact met ons op of bezoek onze Academy tijdens de open dagen. Wij zijn gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Den Haag. Tijdens de open dagen zijn onze docenten aanwezig om al je vragen te beantwoorden en je kunt een kijkje nemen in onze Academy. Omdat wij jarenlange ervaring hebben in de visagiebranche kunnen wij jou na je opleiding goed begeleiden om aan het werk te gaan als visagist. We helpen je opdrachten te vinden in de omgeving van Den Haag. Graag tot ziens bij onze Academy!

Keuze visagie opleidingen

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Eline Kemperman