Word een make-up artist!

Visagie opleidingen in de omgeving Leiden. Beauty Bureau is al 10 jaar de nr 1 agency voor freelance visagisten. Onze Academy verzorgt visagie opleidingen vanuit de praktijk. Wil jij ook opgeleid worden tot visagist?

R

Stagedag

Wil je als make-up artist aan de slag? Bij de allround opleiding geven wij de mogelijkheid om een dag mee te lopen 1 van onze visagisten.

Begeleiding

Wij helpen je graag op weg om aan de slag te gaan als visagist. Niet alleen tijdens maar ook na de opleiding.

Gratis masterclass

Heb jij de opleiding afgerond? Dan kan je bij ons gratis een masterclass van Make-up Studio volgen.

Goed bereikbaar

Je kunt bij ons gratis parkeren en de bushalte is op 50 meter afstand.

Visagie opleiding regio Leiden

Zoek je in de omgeving Leiden een visagie opleiding? Of wil je een korte visagie cursus volgen? Dat kan bij onze Academy! Wij hebben al onze visagie opleidingen ontwikkeld vanuit onze ervaringen uit de praktijk. Geen stoffig lesmateriaal maar actueel en vertaald naar de trends van nu. Wij werken met kleine groepen met veel persoonlijke begeleiding. Wil je na het behalen van je diploma aan de slag als visagiste in de regio Leiden, dan begeleiden wij jou ook ná je opleiding.
Beauty Bureau de Agency is al 10 jaar een succesvol agentschap voor visagisten. Wij hebben opdrachtgevers door heel Nederland. Daarom weten wij hoe we jou kunnen helpen aan opdrachten, ook in de omgeving van Leiden.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 leerlingen per klas
  • Gratis masterclass Make-up Studio
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw met professionele fotograaf
  • Geen inschrijfgeld
  • Inclusief lunch!
Visagie opleiding Alphen aan den Rijn

Meer weten over onze visagie opleidingen?

Wil je graag van visagie je beroep maken en vraag je je af welke visagie opleiding het beste bij jou past, neem dan gerust contact op voor meer informatie of bezoek onze open dagen in Zoeterwoude-Rijndijk. Dit ligt in de directe omgeving van Leiden. Tijdens de open dagen kun je de docenten ontmoeten en al je vragen stellen over de diverse mogelijkheden om aan het werk te gaan als visagiste in Leiden.

Keuze visagie opleidingen