Word een make-up artist!

Visagie opleidingen in de omgeving Leiden. Beauty Bureau is al 10 jaar de nr 1 agency voor freelance visagisten. Onze Academy verzorgt visagie opleidingen vanuit de praktijk. Wil jij ook opgeleid worden tot visagist?

R

Stagedag

Wil je als make-up artist aan de slag? Bij de allround opleiding geven wij de mogelijkheid om een dag mee te lopen 1 van onze visagisten.

Begeleiding

Wij helpen je graag op weg om aan de slag te gaan als visagist. Niet alleen tijdens maar ook na de opleiding.

Gratis masterclass

Heb jij de opleiding afgerond? Dan kan je bij ons gratis een masterclass van Make-up Studio volgen.

Goed bereikbaar

Je kunt bij ons gratis parkeren en de bushalte is op 50 meter afstand.

Visagie opleiding regio Leiden

Zoek je in de omgeving Leiden een visagie opleiding? Of wil je een korte visagie cursus volgen? Dat kan bij onze Academy! Wij hebben al onze visagie opleidingen ontwikkeld vanuit onze ervaringen uit de praktijk. Geen stoffig lesmateriaal maar actueel en vertaald naar de trends van nu. Wij werken met kleine groepen met veel persoonlijke begeleiding. Wil je na het behalen van je diploma aan de slag als visagiste in de regio Leiden, dan begeleiden wij jou ook ná je opleiding.
Beauty Bureau de Agency is al 10 jaar een succesvol agentschap voor visagisten. Wij hebben opdrachtgevers door heel Nederland. Daarom weten wij hoe we jou kunnen helpen aan opdrachten, ook in de omgeving van Leiden.

Meer weten over onze visagie opleidingen?

Wil je graag van visagie je beroep maken en vraag je je af welke visagie opleiding het beste bij jou past, neem dan gerust contact op voor meer informatie of bezoek onze open dagen in Zoeterwoude-Rijndijk. Dit ligt in de directe omgeving van Leiden. Tijdens de open dagen kun je de docenten ontmoeten en al je vragen stellen over de diverse mogelijkheden om aan het werk te gaan als visagiste in Leiden.

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Eline Kemperman

Keuze visagie opleidingen