Word een make-up artist!

Visagie opleidingen Leiderdorp en omstreken. Beauty Bureau Agency en Academy heeft visagie opleidingen ontwikkeld vanuit de praktijk. Met docenten en lesmateriaal vanuit diezelfde praktijkervaring. Zet jij samen met ons jouw eerste stappen in het visagievak?

R

Stagedag

Wil je als make-up artist aan de slag? Bij de allround opleiding geven wij de mogelijkheid om een dag mee te lopen 1 van onze visagisten.

Begeleiding

Wij helpen je graag op weg om aan de slag te gaan als visagist. Niet alleen tijdens maar ook na de opleiding.

Gratis masterclass

Heb jij de opleiding afgerond? Dan kan je bij ons gratis een masterclass van Make-up Studio volgen.

Goed bereikbaar

Je kunt bij ons gratis parkeren en de bushalte is op 50 meter afstand.

Visagie opleidingen Leiderdorp

Wil je in de omgeving van Leiderdorp een opleiding tot make-up artist volgen? Of ben je op zoek naar een korte visagie cursus? Ontdek de mogelijkheden bij onze Academy! Wij hebben al onze visagie opleidingen ontwikkeld vanuit de praktijk. Docenten uit de praktijk, kleine groepen met veel begeleiding en begeleiding tijdens en ook ná je opleiding.
Beautybureau is al 10 jaar dé agency voor visagisten. Daardoor hebben wij opdrachtgevers in heel Nederland en kunnen wij je helpen als je aan de slag wilt als visagist in de regio Leiderdorp.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 leerlingen per klas
  • Gratis masterclass Make-up Studio
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw met professionele fotograaf
  • Geen inschrijfgeld
  • Goed bereikbaar met OV en de auto
Visagie opleiding Alphen aan den Rijn

Vragen over onze visagie opleidingen?

Enthousiast geworden maar heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op of bezoek onze Academy tijdens de open dagen in Zoeterwoude-Rijndijk, dichtbij Leiderdorp. Je kunt dan sfeer proeven, onze lespakketten van topmerk Make-up Studio bekijken en al je vragen stellen over de diverse visagie opleidingen. Tijdens de open dagen zijn de docenten aanwezig om je informatie te geven en je alles te vertellen over het werken als visagist.

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Eline Kemperman

Keuze visagie opleidingen