Word een make-up artist!

Visagie opleidingen in de omgeving Voorburg. Beauty Bureau Academy ontwikkelt visagie opleidingen vanuit kennis en ervaring uit de praktijk. Met docenten en actueel lesmateriaal vanuit diezelfde praktijk. Wil je ook opgeleid worden tot visagist?

R

Stagedag

Wil je als make-up artist aan de slag? Bij de allround opleiding geven wij de mogelijkheid om een dag mee te lopen 1 van onze visagisten.

Begeleiding

Wij helpen je graag op weg om aan de slag te gaan als visagist. Niet alleen tijdens maar ook na de opleiding.

Gratis masterclass

Heb jij de opleiding afgerond? Dan kan je bij ons gratis een masterclass van Make-up Studio volgen.

Goed bereikbaar

Je kunt bij ons gratis parkeren en de bushalte is op 50 meter afstand.

Visagie opleidingen Voorburg

Woon je in Voorburg en wil je graag een opleiding tot make-up artist volgen? Of liever een korte visagie cursus? Dat kan bij onze Academy! Wij hebben diverse visagie opleidingen ontwikkeld vanuit de praktijk. Docenten uit de praktijk, kleine groepen met veel persoonlijke aandacht en goede begeleiding tijdens en ook ná je opleiding.
Beautybureau is al 10 jaar een succesvol agency voor visagisten. Wij hebben een groot netwerk en vaste opdrachtgevers door heel Nederland. Daardoor hebben wij veel kennis en expertise en kunnen wij je goed begeleiden om aan de slag te gaan als visagist in de regio Voorburg.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 leerlingen per klas
  • Gratis masterclass Make-up Studio
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw met professionele fotograaf
  • Geen inschrijfgeld
  • Goed bereikbaar met auto en OV
Visagie opleiding Alphen aan den Rijn

Interesse in onze visagie opleidingen?

Enthousiast geworden? Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze Academy tijdens de open dagen in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Voorburg. Je kunt dan de opleidingslocatie bekijken, onze lespakketten van het merk Make-up Studio bekijken en al je vragen stellen over de visagie opleidingen en kortere cursussen. Tijdens de open dagen zullen de docenten aanwezig zijn om je alle informatie te geven over het werken als visagist. En de mogelijkheden om aan de slag te kunnen gaan in de omgeving van Voorburg.

Keuze visagie opleidingen