Word een make-up artist!

Visagie opleidingen in de regio Voorschoten? Beauty Bureau Agency is al 10 jaar een succesvolle Agency voor visagisten en heeft de Academy opgericht met praktijkgerichte visagie opleidingen, met docenten vanuit de praktijk. Wil jij ook je eerste stappen zetten in het vak van make-up artist?

R

Stagedag

Wil je als make-up artist aan de slag? Bij de allround opleiding geven wij de mogelijkheid om een dag mee te lopen 1 van onze visagisten.

Begeleiding

Wij helpen je graag op weg om aan de slag te gaan als visagist. Niet alleen tijdens maar ook na de opleiding.

Gratis masterclass

Heb jij de opleiding afgerond? Dan kan je bij ons gratis een masterclass van Make-up Studio volgen.

Goed bereikbaar

Je kunt bij ons gratis parkeren en de bushalte is op 50 meter afstand.

Visagie opleiding regio Voorschoten

Woon je in Voorschoten en wil je graag een visagie opleiding in je eigen omgeving volgen? Of ben je op zoek naar een kortere visagie cursus? Dat kan bij onze Academy! Wij bieden vakopleidingen visagie, waarbij je allround wordt opgeleid tot visagist. Maar ook de 4 daagse en 2 daagse weekendcursus visagie. Docenten uit de praktijk delen hun kennis en ervaring met jou. Tijdens de lessen is er veel persoonlijke aandacht en begeleiding. De groepen bestaan uit maximaal 10 leerlingen. Naast alle technieken van het visagievak word je ook ondersteund in het vinden van opdrachten. Wij hebben ervaring met veel verschillende opdrachtgevers door heel Nederland en begeleiden jou om opdrachten te vinden in de omgeving van Voorschoten.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 leerlingen per klas
  • Gratis masterclass Make-up Studio
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw met professionele fotograaf
  • Geen inschrijfgeld
  • Goed bereikbaar met OV en gratis parkeren voor de deur!
Visagie opleiding Alphen aan den Rijn

Onze visagie opleidingen

Wil je een visagie opleiding volgen maar weet je niet welke opleiding of cursus het beste bij je past? Wij helpen je graag op weg.
Neem gerust contact met ons op of bezoek onze Academy tijdens één van de geplande open dagen. De school is gelegen in Zoeterwoude-Rijndijk, in de omgeving van Voorschoten. Tijdens de open dagen kun je een kijkje nemen in onze Academy, de docenten ontmoeten en al je vragen stellen.
Door onze jarenlange ervaring in de visagiebranche kunnen wij jou na de visagie opleiding goed begeleiden om aan de slag te kunnen als visagist. We helpen je opdrachten te vinden in de omgeving van Voorschoten. Wij ontmoeten jou graag bij de open dagn!

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Eline Kemperman

Keuze visagie opleidingen