Word een make-up artist!

Visagie opleidingen in regio Zoetermeer. Beauty Bureau is dé agency voor freelance visagisten in Nederland. Onze Academy verzorgt praktijkgerichte visagie opleidingen. Zet jij samen met ons jouw eerste stappen in het vak van visagist?

R

Stagedag

Wil je als make-up artist aan de slag? Bij de allround opleiding geven wij de mogelijkheid om een dag mee te lopen 1 van onze visagisten.

Begeleiding

Wij helpen je graag op weg om aan de slag te gaan als visagist. Niet alleen tijdens maar ook na de opleiding.

Gratis masterclass

Heb jij de opleiding afgerond? Dan kan je bij ons gratis een masterclass van Make-up Studio volgen.

Goed bereikbaar

Je kunt bij ons gratis parkeren en de bushalte is op 50 meter afstand.

Visagie opleidingen Zoetermeer

Ben je op zoek naar een visagie opleiding in de omgeving van Zoetermeer? Dat kan bij onze Academy! Wij zijn al 10 jaar lang een succesvol agentschap voor freelance visagisten en hebben vanuit onze ervaringen uit de praktijk visagie opleidingen ontwikkeld. Wij delen onze kennis en leren je niet alleen alle technieken maar ook hoe je aan de slag kunt gaan als visagiste/ make-up artist. De lessen worden gegeven in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Ben je na je opleiding op zoek naar opdrachten in de regio Zoetermeer, dan helpen en begeleiden wij je daarbij, ook na het behalen van je diploma.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 leerlingen per klas
  • Gratis masterclass Make-up Studio
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw met professionele fotograaf
  • Geen inschrijfgeld
  • Goede bereikbaar met OV en auto
Visagie opleiding Alphen aan den Rijn

Ontdek onze visagie opleidingen

Is visagie je passie en wil je hier je beroep van maken?
Of werk je als schoonheidsspecialiste of kapper en wil je je kennis verdiepen
of uitbreiden?
Onze Academy biedt diverse opleidingen, van de allround vakopleiding tot
korte cursussen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bezoek onze open dagen. De Academy is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, in de nabije omgeving van Zoetermeer. Tijdens de open dagen vertellen wij je alles over de diverse mogelijkheden om aan de slag te kunnen gaan als visagist in de regio Zoetermeer.

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Eline Kemperman

Keuze visagie opleidingen