Nieuwe locatie voor onze visagie opleidingen

In januari openen wij trots deuren van ons nieuwe pand en gaan we van start met de visagie opleidingen en cursussen. De nieuwe locatie laten wij nu al graag aan je zien!
Onze Academy voor visagie opleidingen is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Leiden. Den Haag en Alphen aan den Rijn.
De school is goed en makkelijk bereikbaar en ligt dicht bij de snelweg, buiten de stad. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen en met het openbaar vervoer zijn we ook goed te bereiken.

Contact opnemen?

visagie opleiding open dag

Bekijk onze Academy

De opleidingsruimte is voorzien van veel natuurlijk daglicht. De ruime werkplekken aan de spiegelwand zijn bieden plek aan maximaal 10 studenten. Er wordt gewerkt met kleine groepen omdat wij persoonlijke aandacht en begeleiding belangrijk vinden.

Er is een grote gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met een grote koffietafel. Hier komen studenten bijeen om ervaringen uit te wisselen en er is een gezamenlijke lunch, verzorgd door de Academy. De theorielessen en portfolio besprekingen worden hier ook gegeven.

Open dagen

Tijdens één van de geplande open dagen kun je onze nieuwe opleidingslocatie bekijken en sfeer komen proeven. De docenten zijn aanwezig en vertellen je graag over de verschillende opleidingen en cursussen. Ook kunnen zij al je vragen beantwoorden. Tijdens de open dagen kun je je direct inschrijven. Doordat we met kleine groepen werken, is vol ook echt vol!

Benieuwd hoe onze nieuwe opleidingslocatie eruit ziet? Wij laten je hier graag alvast een voorproefje zien.

Ben je enthousiast geworden? Dan hopen wij kennis met je te maken tijdens de open dagen bij de Beauty Bureau Academy!

Meer weten?