Visagie workshop geheel verzorgd op onze locatie

Workshop met vriendinnen, collega´s of een vrijgezellenfeest? Bekijk de mogelijkheden.

Liever op locatie? Ontdek onze workshopruimte!

Wij bieden ook de visagieworkshops geheel verzorgd op onze eigen locatie. Voor een onbezorgd uitje met bijvoorbeeld collega’s of vriendinnen is het mogelijk naar onze workshopruimte te komen.
Voor koffie/thee met wat lekkers wordt gezorgd!
Onze locatie is centraal gelegen in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Leiden. Goed en makkelijk bereikbaar en met gratis parkeergelegenheid.

Meer dan 1000 geboekte workshops

Ruime en lichte workshoplocatie

De workshopruimte heeft veel daglicht, ook van bovenaf in het plafond. Ideaal voor het perfect leren aanbrengen van make-up. De spiegelwand met ruime werkplekken is indien nodig ook voorzien van led verlichting.
De grote koffietafel zorgt voor gezelligheid. Onze workshops zijn inclusief koffie/thee/frisdrank met wat lekkers erbij.

Leer alle make-up tips van een professional

In de 2,5 uur durende visagieworkshop leer je de juiste technieken om jezelf makkelijk en snel op te maken. Ook krijg je advies van de visagiste welke kleuren en producten je het beste kunt gebruiken.
Ons team van visagisten is ervaren in het vakgebied en in het verzorgen van visagieworkshops. Met veel enthousiasme krijg je handige tips en tricks aangereikt waar je direct zelf mee aan de slag kunt.

onze visagieworkshop locatie

De voordelen van onze workshop locatie!

  • een geheel verzorgde visagieworkshop
  • inclusief koffie/thee/frisdrank en wat lekkers
  • altijd een passende workshop op maat
  • centraal gelegen in Zoeterwoude-Rijndijk (bij Leiden)
  • makkelijk en goed bereikbaar buiten de stad, ook met het OV
  • voldoende gratis parkeergelegenheid

Kosten: €35,00 p.p. vanaf 5 personen
Voor een kleinere groep kom je in aanmerking voor de visagie workshop privé of kleine groep.

Wanneer is onze workshopruimte geschikt?

Onze workshop locatie is geschikt als je een onbezorgd uitje buitenshuis wilt organiseren. Dit kan zijn voor een personeelsuitje, teambuilding of voor een vrijgezellenfeest met vriendinnen.
Ook is de locatie erg geschikt voor een bedrijfstraining visagie voor bijvoorbeeld kappers of schoonheidsspecialisten. Wij verzorgen de visagieworkshops op maat.

Nu ook visagie opleidingen!

Interesse in een uitgebreide visagie cursus of opleiding? Beauty Bureau is uitgebreid met de Beauty Bureau Academy en biedt nu ook visagie opleidingen ontwikkeld vanuit onze kennis en ervaringen in de praktijk.

Bekijk alle informatie over onze Academy voor visagie opleidingen. Of bezoek één van de geplande open dagen.

.

onze visagieworkshop locatie