Boek een nagelstyliste om nagels te lakken tijdens een evenement

Ons beautyteam heeft ervaren nagelstylisten, die naast hun salon ook graag op locatie werken. Zij worden vaak en graag door ons ingezet!
De nagelstyliste kan worden geboekt voor verschillende gelegenheden. Zij komt op locatie, door heel Nederland, en neemt zelf alle materialen mee.

Mooi gelakte nagels en nailart bij een bedrijfsfeest

Tijdens een evenement of bedrijfsfeest verzorgen wij regelmatig een beautyhoek met verschillende onderdelen, zoals een visagiste, haarstyliste en barbier. De nagelstyliste is hierbij een populair onderdeel. De gasten kunnen plaatsnemen voor mooi gelakte nagels. Dit kan worden uitgebreid met nailart: een mooie versiering op één of meerdere nagels, zoals een strass steentje, plaatje of glitters. De nagels worden gelakt in een bijpassende kleur en worden met de nailart versiering echte eyecatchers!

Manicure op locatie

Meer dan alleen nagels lakken? Dat kan! Wij verzorgen een complete manicure op locatie. De handen worden verzorgd met een scrub en massage en de nagels worden mooi gevijld en gelakt. Dit kan een verwenmoment zijn voor uw personeel of gasten tijdens een evenement.

Manicure workshop

Onze nagelstylisten verzorgen ook manicure workshops. De nagelstyliste komt naar het bedrijf of de locatie en neemt alle benodigdheden mee.
Alle aspecten van hand- en nagelverzorging aan bod, er wordt geleerd hoe je je handen en nagels in goede conditie kunt brengen en houden. De handen worden verzorgd met een scrub en masker en de nagels worden gevijld, verzorgd en met nagellak mooi gelakt.
Erg leuk voor vriendinnen, bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest. Maar ook zeer geschikt voor bedrijven om aan te bieden aan personeel. Aan het einde van de workshop heeft iedereen zachte handen en prachtige nagels!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u interesse in de manicure workshop? Neem dan gerust contact met ons op!

Enthousiast geworden?