Open Avond visagie opleidingen

Wil jij ook je eerste stappen zetten in het visagie vak en een visagie opleiding of visagiecursus gaan volgen?
Kom langs tijdens de volgende open avond van onze Academy en wij helpen je graag te ontdekken welke opleiding het beste bij jou past.
De open avond is bedoeld om sfeer te proeven, ons persoonlijk te ontmoeten en al je vragen te kunnen stellen! De docenten vertellen je met veel plezier alle mogelijkheden in ons opleidingsaanbod.
De open avond is dé gelegenheid om vrijblijvend langs te komen en te zien wat het inhoudt om student te worden bij onze Academy!

Contact opnemen?

open avond visagieschool

Onze visagieschool

We laten zien hoe we jou opleiden en klaarstomen voor de praktijk. Naast de opleidingslocatie kun je ook de lespakketten van Make-up Studio zien en ontdekken op welke manier er wordt les gegeven. Wij bieden veel begeleiding richting de praktijk zodat je na je opleiding weet hoe je aan de slag kunt gaan als visagist. De docenten staan voor je klaar om je te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Zo kun je goed overwegen welke opleiding of kortere visagiecursus bij jou past.
Omdat wij met kleine groepen werken is er veel persoonlijke aandacht tijdens de lessen. Dit betekent ook dat de groepen wat sneller vol kunnen zijn.

Weet je zeker dat je heel graag wilt gaan starten met je visagie opleiding? Dan kun je je tijdens de open avond direct inschrijven.

Aanmelden voor de open avond is niet verplicht, de inloop is vrij. Wel vinden we het leuk als je laat weten dat je komt. Dit kan door je aan te melden via onze website.

Bezoek onze opleidingslocatie

Wij laten je graag ervaren wat wij belangrijk vinden tijdens onze visagie opleidingen. We leren je niet alleen het visagie vak maar delen ook onze kennis en ervaringen vanuit de praktijk. Waar loop je tegenaan en hoe vind je werk als visagist? Onmisbaar om te weten als je na het volgen van je opleiding aan de slag wilt als zelfstandig visagist. Onze locatie voor de visagie opleidingen is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk. Dit is centraal gelegen, vlakbij Leiden, Den Haag en Alphen aan den Rijn.
Nieuwsgierig geworden? Wij verwelkomen je graag bij onze open avond!

Meer weten?