Beautyhoek tijdens zomer parade

Een evenement in de zomer, zoals een parade wordt nog leuker met een beautyteam als entertainment. Ons beautyteam bevat voor ieder wat wils: zoals een visagist, hairstylist, barbier of stoelmasseur. Naar wens zelf samen te stellen uit de verschillende onderdelen. 

De beautyhoek voegt een echte beleving toe tijdens een festival, zomerfeest of parade. Geschikt voor ieder bedrijfsfeest of event. 

Contact opnemen?

Een parade met beauty entertainment

Ons beautyteam is te boeken op elke gewenste locatie en verzorgt entertainment op hoog niveau voor medewerkers en gasten. Het zijn echte professionals die gewend zijn op locatie te werken en er een feestje van maken. 

De gasten kunnen terecht voor make-up touch ups, krullen en opsteekkapsels, ontspannende stoelmassages en mooi gelakte nagels. Ook verzorgen wij temporary ibiza tattoos en quick scan kleuranalyses. 

Organiseer je een feest met parade uitstraling of thema? Dan kan de beautyhoek daarop aangepast worden. Zo wordt een zomers evenement nog leuker!

parade beautyteam
beautyhoek parade

Beautyhoek tijdens festival of parade

Een beautyhoek is te boeken voor elk evenement of bedrijfsfeest. 

Denk aan zomerse kapsels gemaakt door de haarstyliste en feestelijke make-up touch ups verzorgd door de visagiste. 

Voor de heren is de barbier populair, met knip- en scheerbeurten, geheel in jaren 20-30 stijl. Ook de stoelmassages zijn gewild, bij zowel de heren als de dames. De stoelmasseur geeft een verkwikkende massage over de kleding heen. 

Tijdens een zomers evenement zoals een festival of parade, zijn de plaktattoos ook heel geschikt.

Kies een aantal  onderdelen passend bij het feest en het thema en verwen de gasten met ons beauty entertainment. De beautyhoek is een eyecatcher tijdens elk evenement. 

Meer weten over de mogelijkheden? Ons enthousiaste en ervaren team met professionals is werkzaam in heel Nederland. Neem gerust contact op, wij adviseren graag!