Nagelstyliste tijdens het werk

Tijdens de kerstperiode aan het einde van het jaar wilt u graag uw medewerkers in het zonnetje zetten?
Denk eens aan een nagelstyliste op locatie. De nagelstyliste komt met alle materialen naar het bedrijf om het personeel tijdens de werkdag te verrassen met een manicure of mooi gelakte nagels.

Tijdens deze activiteit wordt goed rekening gehouden met de Covid-19 maatregelen van het RIVM. De nagelstyliste werkt één op één op afspraak en draagt een mondkapje en handschoenen.

 

Contact opnemen?

De nagelstyliste op locatie

De nagelstyliste op locatie, bijvoorbeeld bij een bedrijf, wordt regelmatig ingezet aan het einde van het jaar tijdens de kerstperiode.
Zeker nu wegens Corona een bedrijfsfeest of borrel niet mogelijk is, is een beauty activiteit om uw medewerkers te bedanken een leuk alternatief.

De medewerkers kunnen één voor één plaatsnemen bij de nagelstyliste. Er kan een planning worden gemaakt van 15 minuten per persoon.
Ook werkt de nagelstyliste met handschoenen aan en een mondkapje op.

Het personeel verrassen kan op deze manier volgens de Covid-19 maatregelen en tijdens de feestdagen is het een extra leuk cadeautje om een ontspannende manicure met mooi gelakte nagels te krijgen!

nagelstyliste op locatie
nagelstyliste op locatie

Nagels lakken als eindejaarsactiviteit

De nagelstylisten van Beautybureau komen op locatie door heel Nederland. Zij zijn ervaren en enthousiast en geven uw medewerkers graag mooi verzorgde handen en feestelijk gelakte nagels.

Bij een manicure worden de nagels gevijld, de nagelriemen verzorgd, en de handen gemasseerd met een lekkere handcreme. Of er wordt gekozen voor het lakken van de nagels met nagellak, waarna ze eventueel worden versierd met nail art, zoals een strass steentje of glittertje.

Wilt u graag iets leuks voor uw personeel organiseren om hen te bedanken aan het einde van het jaar? Onze professionals maken er echt een feestje van!

Het is mogelijk één nagelstyliste te boeken, maar ook meerdere. Afhankelijk van de tijd en uw wensen.

Wilt u ook één of meerdere nagelstylisten inhuren?
Neem gerust contact op, wij denken graag mee!

Enthousiast geworden?