Beauty cadeautip voor secretaressedag

Op de derde donderdag van april is het Secretaressedag, een mooie gelegenheid om uw secretaresse in het zonnetje te zetten met een leuk cadeau.

Beautybureau biedt verschillende mogelijkheden om invulling te geven aan deze dag.

Leuke én leerzame workshops bijvoorbeeld, of lekker in de watten gelegd worden door onze visagisten en haarstylisten. Dit geeft energie en inspiratie voor weer een jaar hard werken.

Contact opnemen?

Wij geven graag een aantal ideëen:
•Visagieworkshop: in de 2,5 uur durende visagieworkshop leren we een mooie dagelijkse make-up aan te brengen. Alle stappen worden voorgedaan en daarna gaan de secretaresses onder begeleiding zelf aan de slag. Uiteraard met veel leuke tips van de visagiste.
•Kleuranalyse workshop: het is fijn om te weten welk seizoenstype je bent, omdat je dan gericht kunt winkelen en nooit meer een miskoop hebt. Kleur doet heel veel in het gezicht en tijdens een kleuranalyse workshop wordt er stap voor stap gekeken welke kleuren toppers zijn en welke wat minder mooi staan.
•Beautyhoek: de beautyhoek kan zelf worden samengesteld uit meerdere onderdelen, zoals visagie, haarstyling, stoelmassage, manicure en nagels lakken. Ook mogelijk met een bepaalde sfeer, thema of aankleding. Het kan allemaal, ons team maakt er een echt feestje van!

Ons team komt door heel Nederland op locatie.

Wilt u ook graag uw secretaresse op een originele manier bedanken?

Neem gerust contact met ons op.

Enthousiast geworden?