Stoelmassage tijdens een evenement

Op zoek naar een leuke activiteit voor zowel dames als heren tijdens een evenement? Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsfeest, festival of personeelsuitje. Boek één of meerdere stoelmasseurs op locatie!

Ook voor een evenement op kantoor is de stoelmasseur te boeken. De medewerkers nemen plaats tijdens hun werkdag voor een leuke break!

Een stoelmasseur geeft een ontspannende en tegelijk verkwikkende stoelmassage van 15 minuten. De stoelmasseurs komen op elke gewenste locatie en zorgen voor een echte beleving tijdens het evenement.

Contact opnemen?

Stoelmassages op het bedrijfsfeest

De stoelmasseur is in te huren voor een bedrijfsfeest, borrel, teambuilding of ander evenement. Je kunt één of meerdere stoelmasseurs inhuren voor een dag of dagdeel.

Een stoelmasseur kan ook op kantoor komen om de medewerkers tijdens hun werkdag een verkwikkende en ontspannende massage te geven.
De stoelmassage wordt gedaan over de kleding heen. De stoelmasseur neemt zelf de speciale stoel mee waarop de massage wordt uitgevoerd.
Een leuke onderbreking van 15 minuten tijdens een drukke werkdag! Leuk om je medewerkers te bedanken of in het zonnetje te zetten na een drukke periode.

Wilt je stoelmasseurs inhuren voor een evenement?
De stoelmassage kan ook onderdeel zijn van een beautyhoek met meerdere activiteiten. Zoals bijvoorbeeld visagie, haarstyling, barbier en/of nagelstyliste.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

stoelmasseur evenement
stoelmasseur evenement

Beautyhoek met stoelmassages

Het is mogelijk naast de stoelmasseur meer activiteiten op beautygebied te boeken.
Ons beautyteam bestaat uit visagisten, hairstylisten, barbiers en nagelstylisten.

Ons team van enthousiaste beauty professionals is naar eigen wens samen te stellen en komt op iedere gewenste locatie.

Ontspanning en extra beleving tijdens het evenement. Een beautyhoek is een echt aanvulling tijdens elk bedrijfsfeest of teamuitje.
Je kunt kiezen voor één of meerdere stoelmasseurs of voor een combinatie met andere beauty onderdelen.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij hebben stoelmasseurs werkzaam in heel Nederland. Neem gerust contact op, wij denken graag met je mee.