Styliste inhuren

Een styliste op locatie is er om ervoor te zorgen dat sprekers, acteurs of modellen er op hun best uitzien en zich zelfverzekerd voelen tijdens bijvoorbeeld een webinar, fotoshoot, film of tv opnames.

De styliste kijkt welke styling en accessoires er nodig zijn om de juiste uitstraling te creëren en gaat vooraf shoppen. Dit scheelt tijd en geeft veel gemak.

Onze stylisten zijn te boeken op elke gewenste locatie in Nederland en zijn in te huren voor een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen.

styliste op locatie
visagieworkshop

Styliste op locatie

De styliste komt op de locatie om de outfits en accessoires van de presentatoren, acteurs, modellen en andere deelnemers te verzorgen.
Dit kan zijn voor een commercial, webinar, tv of film opnames of een fotoshoot.

De styliste denkt mee en stemt af op de gewenste stijl.  Ook wordt er op toegezien dat de kleding goed overkomt op camera.

De styliste kan kledingstukken lenen, kopen of laten ontwerpen, afhankelijk van het beschikbare budget en de wensen.

Onze stylisten blijven goed op de hoogte van de nieuwste trends en stijlen op modegebied om ervoor te zorgen dat de sprekers en deelnemers er eigentijds en aantrekkelijk uitzien.

 

Waarom een styliste inhuren?

Een styliste op locatie inhuren geeft veel gemak en scheelt tijd bij de voorbereiding. Ook wordt tijdens de draaidagen of fotoshoot dagen de styling uit handen genomen.
De styliste zorgt dat de kleding goed past en de juiste uitstraling heeft.

Ook voor bijvoorbeeld een marketingcampagne of commercial zorgt een styliste voor een goede styling passend bij het bedrijf of de campagne.
Dit is essentieel om een professionele en aantrekkelijke uitstraling te creëren voor de te bereiken doelgroep. 

Onze stylisten zijn ervaren en flexibel en denken graag mee voor het beste resultaat.

 

styliste inhuren