Open dag visagie opleidingen Academy

De eerste open dag is georganiseerd bij onze Academy en wij kunnen terugkijken op een geslaagde informatiedag voor de diverse visagie opleidingen en cursussen.
De deuren van ons nieuwe pand werden geopend voor de bezoekers van de open dag. Er werden rondleidingen gegeven in de opleidingsruimte en er waren deze dag ook direct inschrijvingen voor verschillende opleidingen. Hierbij een terugblik!

Contact opnemen?

open dag visagie opleidingen

Informatie visagie opleidingen

Tijdens de open dag werd informatie gegeven over de verschillende visagie opleidingen en kortere visagie cursussen. De docenten waren aanwezig om uitleg te geven en alle vragen te beantwoorden.
Er was interesse voor zowel de allround visagie vakopleiding als de korte visagie cursussen. Ook waren er op deze dag direct inschrijvingen. Fijn, want wij werken met kleine groepen van maximaal 10 leerlingen dus vol is vol!
De lespakketten van Make-up Studio waren ook te bekijken. Er is keuze uit verschillende materialenpakketten en deze waren nu te zien en konden worden toegelicht. Ook waren er visagie demonstraties op een model met producten van Make-up Studio. 
In de fotostudio was te zien hoe studenten tijdens de lessen hun eigen werk mooi op de foto kunnen zetten en bezoekers konden dit direct zelf uitproberen.

Kom je ook naar een open dag?

Wil je een visagie opleiding volgen maar twijfel je welke opleiding het beste bij je past?
De open dagen zijn een goede gelegenheid om binnen te kijken bij onze Academy. Je zult enthousiast worden bij het zien van de mooie lichte opleidingsruimte en de uitgebreide en professionele lespakketten van Make-up Studio.
Ook kun je kennismaken met de docenten en persoonlijk al je vragen aan ze stellen.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan snel aan voor de volgende open dag.
Wil je nu alvast een kijkje nemen bij onze Academy? Wij laten je graag een voorproefje zien.

Wij hopen jou te ontmoeten tijdens één van onze volgende open dagen!

Meer weten?