Veertjes in het haar plaatsen?

Haarstylisten heeft ruim assortiment aan Ibiza style veertjes

Organiseert u een feest of evenement waar veel dames komen? Dan is dit een leuk en origineel onderdeel! Een veertje plaatsen gaat makkelijk en snel en geeft een mooi effect in het haar. We hebben een ruim assortiment met veel keuze aan prints en kleuren.

´WOW dit kleine veertje in mijn haar geeft een bijzonder leuk effect!´

Dat is de reactie die wij vaak ontvangen. Het is subtiel maar erg speels in het haar. Onze haarstylisten brengen dit met veel zorg in. Het veertje wordt tussen een ringetje geklemd met een tangetje. Na 2 minuiten is de volgende dames alweer aan de beurt, daarom heel geschikt tijdens een evenement waar veel dames worden verwacht.

Wij schatten van te voren in hoeveel veertjes wij nodig hebben. Uiteraard nemen wij voldoende voorraad mee. De veertjes berekenen wij door aan de klant. Deze kosten berekenen wij van te voren zodra wij een inschatting kunnen maken.

Haarstylist nodig?

N

Professionals

Ons team van haarstylisten zijn o.a. in te zetten voor evenementen, festivals en bedrijfsfeesten.

Compleet

Interesse in meerdere onderdelen? Wij bieden veel  mogelijkheden voor een beautyteam op locatie.

Aankleding

Een echte eyecatcher als beautyhoek? Laat dan door ons de aankleding verzorgen.

T

Klein en groot

1 haarstylist nodig of een compleet beauyteam? Bij ons is het allemaal mogelijk! Wij denken mee en verzorgen indien nodig de planning.

Een compleet beautyteam op locatie tijdens bedrijfsfeest.

Wil je naast haarstylisten meer activiteiten aanbieden tijdens een evenement? Wij denken graag mee en maken vrijblijvend een offerte op maat. Wij zetten visagisten, haarstylisten, stoelmasseurs, kappers, barbiers, fotografen en nog meer in tijdens bedrijfsfeesten en evenementen.
Ook kunnen wij de aankleding verzorgen.

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord