Salontrainingen visagie en kleuranalyse

Visagie, kleur en stijl. De beauybranche is altijd in ontwikkeling.
Met de Beauty Bureau Academy geven wij onze praktijkervaring en vakkennis graag door op de werkvloer in jouw salon.

Wij verzorgen trainingen, presentaties en workshops op maat, op het gebied van visagie, hairstyling, kleur en stijl.

Contact opnemen?

Presentatie kleur & stijl, figuurvormen en visagie

Bij de presentaties kleur & stijl worden de kleuranalyses uitgelegd, welke kleurtypes zijn er, welke figuurvormen zijn er en welke kleding past hierbij?
Wat komt in het modebeeld en hoe pas je dit zelf toe?. Alles aan de hand van veel duidelijke voorbeelden. Leuk en leerzaam!

De presentatie kan gericht zijn op visagie, op kleur & stijl, of op beiden.
Een presentatie is ideaal voor grotere groepen. Interactie blijft daarbij belangrijk. 

Onze presentaties op locatie verzorgen wij met visuele ondersteuning van een beamer op een groot scherm. Het doel en thema stemmen wij altijd goed af met de opdrachtgever, zodat het passend is bij het bedrijf en de medewerkers.

Ben je op zoek naar een professionele presentatie op het gebied van visagie, kleur en stijl en/of figuurvormen? Om kennis op te frissen of uit te breiden?  Onze visagie en kleur presentaties zijn volledig afgestemd op jouw gewenste niveau en behoeften.

beauty bureau academy

Trainingen van de Beauty Bureau Academy

Volledig verzorgd op locatie geven onze docenten in jouw salon de training bruidsmake-up, een 2 daagse visagietraining of een uitgebreidere 4-daagse visagietraining.

De training kan bedoeld zijn om de medewerkers te motiveren, hun kennis uit te breiden of op te frissen én om te zorgen dat de kennis up-to-date blijft in de steeds veranderende markt.

Onze docenten hebben jarenlange ervaring en zijn nog steeds werkzaam in de branche. Daardoor zijn zij goed op de hoogte van de ontwikkelingen op beautygebied.

Tijdens onze trainingen visagie komen de verschillende technieken aan bod, en ook productkennis en advies- en verkooptechnieken. Op de website vind je alle informatie over de diverse visagietrainingen.