Bezoek onze open dag

Je wilt graag een visagie opleiding of visagie cursus gaan volgen. Dan wil je vast alles te weten komen over de verschillende mogelijkheden. Kom langs tijdens de open dag van de Beauty Bureau Academy en wij helpen je graag te ontdekken welke opleiding het beste bij jou past.
Tijdens de open dag kun je kennis maken met onze vakdocenten, studenten ontmoeten en een rondleiding krijgen door de opleidingslocatie.
Ook kun je de lespakketten zien van Make-up Studio, waar mee gewerkt wordt tijdens de lessen.

Contact opnemen?

visagie opleiding open dag

Open dag visagie opleidingen

We laten zien hoe we jou opleiden en klaarstomen voor de praktijk. Er zijn leuke demo’s en je kunt al je vragen te stellen. De sfeer voelen en ervaren kun je doen door te praten met studenten, rond te lopen in de lesruimte of wat te drinken aan onze ontmoetingstafel. De docenten staan voor je klaar om je te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Wij bieden vakopleidingen maar ook kortere visagie cursussen en je kunt kiezen voor een dag- of avondopleiding.

Heb je zin om te gaan starten met de opleiding van jouw keuze? Omdat wij persoonlijke begeleiding erg belangrijk vinden, werken wij met kleine groepen van maximaal 10 studenten. Wil je zeker zijn van een plekje?  Dan kun je je tijdens de open dag  direct inschrijven.

Aanmelden voor deze open dag is niet verplicht, de inloop is vrij. Wel vinden we het leuk als je laat weten dat je komt. Dit kan door je aan te melden via onze website.

Bezoek onze opleidingslocatie

Onze locatie voor de visagie opleidingen is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk. Dit is centraal gelegen, vlakbij Leiden, Den Haag en Alphen aan den Rijn.
De school is goed en makkelijk te bereiken  en ligt vlak bij de snelweg, buiten de stad. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken, er is een bushalte op 100 meter afstand.

Meer weten?