Word een make-up artist!

Beauty Bureau is al 10 jaar dé agency voor visagisten. Lees hier meer over de voordelen van onze opleidingen

R

Stagedag

Wil je als make-up artist aan de slag? Bij de allround opleiding geven wij de mogelijkheid om een dag mee te lopen 1 van onze visagisten.

Begeleiding

Wij helpen je graag op weg om aan de slag te gaan als visagist. Niet alleen tijdens maar ook na de opleiding.

Gratis masterclass

Heb jij de opleiding afgerond? Dan kan je bij ons gratis een masterclass van Make-up Studio volgen.

Goed bereikbaar

Je kunt bij ons gratis parkeren en de bushalte is op 50 meter afstand.

Visagie opleiding opgericht vanuit de praktijk

Door onze 10 jaar lange ervaring als agentschap werken en denken wij vanuit de praktijk en weten wij waar zowel de klanten als de cursisten behoefte aan hebben. Onze docenten worden gekozen vanuit diezelfde gedachte. Zij werken naast het lesgeven, nog steeds als freelance visagist en blijven daardoor allround en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends.
Wij leren je niet alleen alle technieken van de visagie maar geven je ook tips hoe je als visagist aan de slag kunt. Wij helpen bij het ontwikkelen van snelheid, creatief denken en snel kunnen schakelen. Ook is er de mogelijkheid tot een dag meelopen met een ervaren visagist! Meer weten? Neem gerust contact op!

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 leerlingen per klas
  • Gratis masterclass Make-up Studio
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw met professionele fotograaf
  • Geen inschrijfgeld

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Eline Kemperman

De visagie opleiding in Zuid-Holland!

De visagie opleidingen zijn ontwikkeld vanuit onze jarenlange opgebouwde ervaring in de praktijk. Hierdoor zijn de  opleidingen veelzijdig en gericht op het werken als freelance visagist.
Naast alle technieken van het visagievak wordt ook aandacht besteed aan het vinden van opdrachten als je aan de slag gaat als visagist en hoe je je goed voorbereidt op een opdracht.
Tijdens de opleiding wordt onder begeleiding van de docent een portfolio opgebouwd
waarmee je je direct kunt presenteren op de arbeidsmarkt.
Wij werken met kleine groepen van maximaal 10 leerlingen. Zo is er voldoende persoonlijke aandacht en kunnen wij tijdig signaleren als er wat extra ondersteuning nodig is.
Bij onze Academy krijg je veel begeleiding tijdens en ook nog ná je opleiding.

Wij werken met het prachtige merk Make-up Studio, uiteraard is het toegestaan om het aan te vullen met je eigen merken zoals MAC cosmetics of andere mooie merken.

Open dagen Visagie academy

Kom een kijkje nemen bij onze Academy tijdens de geplande open dagen.
Deze dagen bieden de kans sfeer te proeven en de ruime, lichte lesruimte te bekijken waar de opleidingen worden gegeven. Wij werken met het professionele Nederlandse merk Make-up Studio en tijdens de open dagen zijn de lespakketten te bewonderen.
Onze docenten zijn aanwezig en vertellen met enthousiasme alles over onze visagie opleidingen en cursussen. Ook beantwoorden zij graag al je vragen.
Ben je enthousiast geworden, dan is het mogelijk je direct tijdens de open dag in te schrijven. Wij werken met kleine groepen, dus vol is vol!