Visagie en haarstyling voor een commercial voor Renault

”Hoe gaat een commercial maken dan in zijn werk?” krijg ik wel eens te horen. Deze commercials van Renault duren bijvoorbeeld 25 seconde per commercial, we zijn een hele dag bezig geweest met opname van 2 commercials.

De opname was bij de Vlietlanden nabij Leiden, een prachtige locatie. We starten altijd met visagie en haarstyling, voor mij fijn, kan ik direct aan de slag. De rest van de crew begint met het opbouwen van licht en goede plek zoeken.

Na een uurtje konden we aan de slag. Het was even zoeken naar een juiste plek voor het licht, ze besloten toch alles om te zetten. Dit betekent voor ons wachten. Maar het was heerlijk weer dus dat is dan geen straf. Met filmopname of commercials weet je nooit hoe het loopt, de ene keer gat alles hel soepel en snel en de andere keer is het wat meer zoeken naar de juiste hoek van filmen bijvoorbeeld.

Yes, de eerste commercial staat er op! Er stond een heerlijk lunch klaar bij de Waterfront (restaurant). Het wordt niet altijd zo goed verzorgd maar deze dag wel, heerlijk!

In de middag het vervolg van de tweede commercial. Voor mij wel wennen, in plaats van mooi maken moesten de modellen eruit zien of ze net hadden hardgelopen door het bos. Emmertje met modder gemaakt en vies maken maar!

Wat ik altijd jammer vind is dat je nooit direct het resultaat kunt zien, in dit geval duurde het een paar weken voor deze commercial online kwam. Het liefst zie ik het resultaat direct.

Een hele fijne dag met een gezellige crew en alles was fantastisch geregeld door dorstenlesser.nl

Enthousiast geworden?