Visagie, voor elke speciale gelegenheid!

Ons beautyteam verzorgt op locatie de visagie voor veel gelegenheden. Zoals bijvoorbeeld de opening van een bedrijf, een jubileum of bedrijfsfeest. De juiste visagie kan een thema kracht bijzetten, het feestgevoel vergroten of dienen om bezoekers of gasten extra in de watten te leggen.

Visagie voor officiële opening

Het team van Beautybureau verzorgt al enkele jaren de visagie en haarstyling bij de jaarlijkse opening van de Keukenhof. Dit is een feestelijke dag aan het begin van het seizoen. Met passende make-up en kapsels en de juiste styling wordt er een mooi thema neergezet. Ook voor de visagiste een feestje om te morgen verzorgen op deze bijzondere locatie!

Contact opnemen?

Visagie voor feestelijk evenement

Ons beautyteam werkt ook sinds een aantal jaren mee aan de Gaypride. Met een team van visagisten en haarstylisten wordt voor een aantal boten met veel plezier de visagie en kapsels verzorgd. Goede visagie is een absolute ‘must’ bij een uitbundig evenement als de Gaypride. Altijd een heel bijzondere en leuke dag met veel creativiteit!

Jubileum of bedrijfsfeest

Voor een speciale gelegenheid kan een visagiste op locatie worden ingezet om de gasten extra in de watten te leggen met een mooie make-up. Dit geeft een extra feestgevoel. De make-up kan ook worden verzorgd in een speciaal thema, bijvoorbeeld make-up en kapsels in jaren fifties of sixties stijl. Zo ziet iedereen er top uit op deze speciale gelegenheid. De passende visagie maakt het helemaal af!

Enthousiast geworden?