Visagiste bij tv opnames

De juiste make-up is bij een televisie opname erg belangrijk. Zeker bij de HD TV techniek van nu zijn de kleinste oneffenheden zichtbaar, ook in de make-up!
Een visagist weet wat de do’s en don’ts zijn om te zorgen dat de presentator/presentatrice er op zijn/haar best uitziet tijdens de tv uitzending.
TV make-up mag op beeld vaak niet opvallend zijn, de tv persoonlijkheid moet juist zichzelf blijven. Ook acteurs en actrices moeten er op beeld heel natuurlijk uitzien. Een professionele visagist blijft op de set aanwezig en is dus eigenlijk onmisbaar.

Contact opnemen?

Beauty Bureau Agency 
De Genestetstraat 81
2321 XR Leiden

T: 085-070 25 80
M: info@beautybureau.nl

Visagie voor webcasting

Ook voor een webinar is de juiste make-up van belang. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat een gezicht er door de felle lichten bleek uit gaat zien. Ook kan de huid sneller gaan glimmen, wat er onrustig uitziet op beeld. Visagie is hierbij ook belangrijk voor de heren! 
Ons team van visagisten is ervaren met tv opnames en webcasting. Wij mogen regelmatig de visagie verzorgen bij onder andere PwC , Nationale Nederlanden en ING en NEP webcasting. Hiervan laten wij graag een impressie en enkele filmpjes zien.

 

visagie webcasting
visagie commercials

Visagie voor commercials

Voor commercials is de visagist tijdens de opnames aanwezig om te zorgen dat de make-up er goed uit blijft zien. Dit kan bijvoorbeeld verschillen voor een binnen- of buitenopname.
Wij werken met een team van ervaren visagisten voor tv opnames en commercials. Er is binnen ons team altijd een visagist beschikbaar en er wordt per opdracht gekeken wie daarvoor het meest geschikt is. Zo heeft u altijd de juiste visagist bij de opdracht! Meer weten? Neem gerust contact op!