Visagie workshop, speciaal voor de oudere huid

Tijdens deze workshop wordt specifiek aandacht besteed aan de rijpere huid.

Waarom deze visagie workshop?

Door het ouder worden verandert je huid en oogopslag. Dat maakt het aanbrengen van make-up soms lastiger. Tijdens deze workshop wordt specifiek aandacht besteed aan de rijpere huid.

Visagie workshop 45+

Onze professionals verzorgen met veel plezier make-up workshops op locatie, door heel Nederland. De workshops zijn geheel verzorgd en 7 dagen per week te boeken.

 

Dé beste keuze voor uw visagieworkshop!

  • altijd een passende en geheel verzorgde visagieworkshop op locatie
  • deskundig advies van een ervaren visagiste
  • persoonlijke aandacht
  • up to date qua trends en technieken

Al te boeken voor €38,50 p.p. vanaf 4 personen
Met minder personen? Kijk dan bij onze workshops voor kleine groepen.

Onlangs heb ik een workshop visagie gevolgd. Met een groep van 12 dames weet de visagist de sfeer heel prettig te houden, ze laat haar professionaliteit duidelijk naar voren komen. Met veel persoonlijke aandacht en tips voor iedere deelnemer maakt ze de avond waardevol voor iedereen…Lees meer…

Patricia van Wieringen

Van Wieringen Solutions

Word ook een tevreden klant!

Specifieke tips

Tijdens deze 2,5 durende visagieworkshop worden specifieke tips gegeven en technieken geleerd voor het aanbrengen van oogmake-up. Welke producten en kleuren staan mooi en hoe maak je jezelf bijvoorbeeld op als je een bril of lenzen draagt?
Ook wordt aandacht besteed aan de verschillende producten voor de huid, zoals het kiezen en aanbrengen van de juiste concealer en foundation.
Het vormen van wenkbrauwen en opmaken van de lippen komen ook aan bod.

Ervaren visagisten

Ons vaste team van visagisten heeft jarenlange ervaring en is fulltime met de visagie bezig. Hierdoor verstaan zij hun vak en kunnen zij op de juiste manier adviseren. Zij zorgen ervoor dat het aanbrengen van dagelijkse make-up weer leuk en makkelijk wordt.