Visagie workshop Bussum

U heeft gezocht op internet naar een visagie workshop en komt uit Bussum? Dan bent u bij Beauty Bureau aan het goede adres. Onze workshops van hoge kwaliteit. U uit Beverwijk hoeft dan ook niet verder te zoeken naar een goede visagie workshop.
Voor ons is visagie niet alleen een hobby maar ook ons beroep, dit kan een groot verschil zijn in de kwaliteit van een visagie workshop.

Bussum is een grote stad en waarschijnlijk worden er meerder visagie workshops aangeboden. Maar waar moet u op letten voor een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs? Voor vragen zijn wij per mail maar ook per telefoon bereikbaar.
Wij komen op elk gewenste locatie, zo ook in Bussum. Wel zo makkelijk voor u. Wij komen aan huis, kantoor of andere gewenste locatie in Bussum om de visagie workshop te verzorgen.

Onze visagie workshops zijn leuk, gezellig maar vooral ook leerzaam!

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in Bussum, neem dan contact met ons op.

Reserveren of meer informatie over de visagie workshop in Bussum?

Meer informatie over onze visagie workshops

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops