Visagie workshop Groningen

U heeft gezocht naar een visagie workshop en woont in omgeving van Groningen? Wij zijn gespecialiseerd in het geven van visagie workshops op locatie dus ook in Groningen. U hoeft indien gewenst de deur niet meer uit, wij komen aan huis of bij bedrijven en nemen alle benodigdheden voor de visagie workshop mee.

In Groningen zijn er niet veel bedrijven die visagie workshops geven. Mocht u op zoek zijn naar visagie workshops let dan vooral op de kwaliteit. Wij werken alleen met professionele visagisten, dit is echt andere kwaliteit dan dat iemand het als hobby verzorgd.
Wij hebben overal antwoord op tijdens de visagie workshops en zijn op de hoogte van mode en trends. Wij doen alles stap voor stap voor en daarna gaat iedereen zelf aan de slag.

Hoge kwaliteit visagie workshop voor een betaalbare prijs!

Meer informatie over onze visagie workshops

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops