Visagie workshop Haarlem

U heeft gezocht naar een visagie workshop en woont in Haarlem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Beauty Bureau is gespecialiseerd in het geven van visagie workshops en komen ook graag in Haarlem.

Waarschijnlijk worden er meerdere visagie workshops aangeboden in Haarlem, maar is dit ook wat u zoekt? Bij ons is de kwaliteit van de visagie workshop hoog omdat wij alleen met gediplomeerde visagisten en make-up artisten werken. Voor ons is visagie geen hobby, het is ons beroep.
En hoe fijn is het dat wij met alle materialen op uw gewenste locatie komen? U hoeft dus niet verder te zoeken in Haarlem, voor een goede kwaliteit visagie workshop voor een betaalbare prijs kunt u bij ons terecht.

Wij geven de visagie workshops in Haarlem voor bedrijven en partculieren.
Indien nodig helpen wij ook graag met het zoeken van een ruimte.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in Haarlem, neem dan contact met ons op.

Meer informatie over de visagie workshop in Haarlem?

Meer informatie over onze visagie workshops

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops