Visagie workshop Hilversum

U heeft gezocht naar een visagie workshop en woont in Hilversum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Beauty Bureau is gespecialiseerd in het geven van visagie workshops en komen door heel Nederland op locatie zo ook in Hilversum.

Bij Bauty Bureau zijn gediplomeerde visagisten aangesloten, voor ons is visagie dus niet alleen een hobby maar ook ons beroep. Dit maakt verschil in de kwaliteit voor visagie workshops. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends, weten precies bij welke ogen welke techniek past en maken er een echt leerzame maar zeker ook gezellige visagie workshop van.

En hoe fijn is het dat het op uw gewenste locatie in Hilversum kan? Bij uw bedrijf, huis of andere locatie in Hilversum . Indien nodig kunnen wij ook helpen met het zoeken van een locatie in Hilversum zodat de visagie workshop naar wens wordt aangepast.

Informeer wat de mogelijk zijn voor uw visagie workshop op locatie in Hilversum en neem contact met ons op.

Reserveren of meer informatie over de visagie workshop in Hilversum?

Meer informatie over onze visagie workshops

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops