Visagie workshop Katwijk

Bent u op zoek naar een leuke en leerzame visagie workshop en komt u uit Katwijk? Dan bent u op de goede website terecht gekomen. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van visagie workshops op locatie, zo ook in Katwijk.

Vele waren u al voor om een visagie workshop te boeken op locatie, zo ook in Katwijk. Door het hele land zijn professionele visagisten aangesloten, zij verzorgen de visagie workshops. Onze visagie workshops zijn van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Voor onze visagisten is make-up niet alleen een hobby maar het is hun beroep! Dit is echt een verschil tijdens de visagie workshops.
Wilt u kwaliteit? Dan boekt u in Katwijk een visagie workshop bij Beauty Bureau.

Wij komen op elk gewenste locatie in Katwijk, ideaal natuurlijk!

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een visagie workshop in Katwijk neem dan contact met ons op.

Meer informatie over de visagie workshop in Katwijk?

Meer informatie over onze visagie workshops

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops