Visagie workshop Utrecht

U woont in Utrecht en bent op zoek naar een visagie workshop? U hoeft niet verder te zoeken. Ons team van gediplomeerde visagisten komt door heel Nederland en dus ook in Utrecht voor uw visagie workshop.

Het aanbod van visagie workshops is groot, zo ook waarschijnlijk in Utrecht. Maar waar moet u op letten voor een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs? Wij zien visagie niet alleen als hobby maar het is ons beroep. Wel zo belangrijk als u alle tips & trucs van de visagie wilt leren tijdens een visagie workshop.

Alles wordt stap voor stap voor gedaan tijdens de visagie workshop en daarna gaat iedereen zelf aan de slag.
En hoe fijn is het dat wij op elk gewenste locatie de visagie workshop komen verzorgen? Zo ook in Utrecht, bij u thuis, bedrijf of andere ruimte.
Indien nodig helpen wij graag met een ruimte zoeken.

Wilt u een leuk maar ook leerzame visagie workshop in Utrecht? U kunt meer informatie vinden op onze website over de visagie workshop.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in Utrecht, neem dan contact met ons op.

Reserveren of meer informatie over de visagie workshop in Utrecht?

Meer informatie over onze visagie workshops

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops