Visagie workshop Voorburg

U heeft gezocht naar een visagie workshop en woont in Voorburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Beauty Bureau is gespecialiseerd in het geven van visagie workshops en komen door heel Nederland op locatie en dus ook graag in Voorburg. Wij zijn de specialist op het gebied van visagie workshop op locatie.

Er worden veel verschillende visagie workshops aangeboden en waarschijnlijk is het voor u lastig kiezen, wat is belangrijk?
Bij ons is visagie geen hobby maar het is ons beroep! Dit maakt echt verschil in de kwaliteit van visagie workshops. Bij ons zijn de visagie workshops gezellig en leuk maar vooral heel leerzaam.
Alle stappen van de visagie worden voor gedaan en daarna gaat u zelf aan de slag.

Wij komen graag bij u thuis of andere locatie in Voorburg om een visagie workshop te verzorgen.
Onze visagie workshops zijn van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Wij komen aan huis, bedrijf of andere gewenste locatie in Voorburg. Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een locatie, ook hier kunnen wij bij helpen.

Kijk gerust rond om onze site voor de inhoud van de visagie workshop. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in Voorburg, neem dan contact met ons op.

Reserveren of meer informatie over de visagie workshop in Voorburg?

Meer informatie over onze visagie workshops

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops