Visagie workshop Westland

U heeft gezocht naar een visagie workshop en komt uit het Westland? Dan bent u bij ons goed terecht gekomen. Ons team van visagisten geven door heel Nederland professionele visagie workshop, zo ook in de Westland.

Heeft u altijd al eens de tips & trucs willen leren van een goede make-up maar weet u niet waar te beginnen? U kunt dan kiezen voor onze visagie workshops, wij komen bij op locatie in het Westland.
Onze professionele visagist leert u stap voor stap wat een mooie make-up is en o.a. hoe u de ogen sprekender en grote kunt maken. Onze visagie workshops zijn van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Heeft een gezellig dames dagje gepland of een leuke dag met collega’s in het Westland? Denk dan aan onze visagie workshops op locatie in het Westland.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in de Westland neem dan contact met ons op.

Meer informatie over de visagie workshop in het Westland?

Meer informatie over onze visagie workshops

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops