Visagie workshop Zoetermeer

U woont in Zoetermeer en bent op zoek naar een visagie workshop? U hoeft niet verder te zoeken. Ons team van gediplomeerde visagisten komt door heel Nederland en dus ook in Zoetermeer voor uw visagie workshop.

Het aanbod van visagie workshops is groot, zo ook waarschijnlijk in Zoetermeer. Wat is nu een goede visagie workshop? Bij ons is visagie geen hobby maar ons beroep. Dit maakt zeker verschil bij een visagie workshop. Geen vraag is ons te gek, wij weten de trends en maken voor iedereen, jong en oud de visagie workshop intressant.

Alles wordt stap voor stap voor gedaan tijdens de visagie workshop en daarna gaat iedereen zelf aan de slag.
Wij komen op locatie in Zoetermeer, u hoeft de deur dus niet uit! Wilt u graag op locatie komen? Dat kan ook vanuit Zoetermeer, wij hebben een locatie in Zoeterwoude-Rijndijk, dit is 20 minuten vanaf Zoetermeer.

Wilt u een leuk maar ook leerzame visagie workshop in Zoetermeer? U kunt meer informatie vinden op onze website over de visagie workshop.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in Utrecht, neem dan contact met ons op.

Reserveren of meer informatie over de visagie workshop in Zoetermeer?

Meer informatie over onze visagie workshops

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops