Visagie workshop Zwolle

U heeft gezocht naar een visagie workshop en woont in Zwolle? Wij zijn gespecialiseerd in het geven van visagie workshops op locatie. U hoeft indien gewenst de deur niet meer uit, wij komen aan huis of bij bedrijven en nemen alle benodigdheden voor de visagie workshop mee. Ook in Zwolle komen wij graag op locatie.

Beauty Bureau werkt alleen met gediplomeerde visagisten en make-up artiesten, onze visagie workshops zijn van hoge kwaliteit. Doot heel Nederland zijn er visagisten aangesloten die visagie workshops verzorgen volgens de richtlijnen van Beauty Bureau. Onze visagisten komen graag bij u thuis in Zwolle. Alle materialen en benodigdheden worden meegenomen, u zult niks te kort komen.
Alle stappen worden voor gedaan en daarna gaat u zelf aan de slag onder begeleiding van onze visagiste.

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in Zwolle, neem dan contact met ons op.

Reserveren of meer informatie over de visagie workshop in Zwolle?

Meer informatie over onze visagie workshops

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.
Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied.

Meer dan 1000 geboekte workshops