Visagie workshop boeken met een groep?

Workshop met vriendinnen, collega´s of een vrijgezellenfeest? Bekijk hieronder snel alle mogelijkheden!

Ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1000 geboekte workshops!

Wij zijn trots dat we na 10 jaar een begrip zijn in de visagie branche. Alle tips en feedback van klanten nemen wij mee, hierdoor zijn we continue aan het verbeteren om ons goed (of beter) neer te zetten in de markt. Wij werken met een vast team van visagisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends. Zij leren je met veel plezier alle tips en trucs op make-up gebied. Vraag hier vrijblijvend jullie offerte op maat aan.

Meer dan 1000 geboekte workshops

Visagie workshop van een professional!

Onze visagisten zijn experts in het geven van make-up workshops op locatie. Ons vaste beauty team heeft jarenlange ervaring en passie voor het vak. Zij leren je met veel plezier alle tips en tricks op make-up gebied.

Persoonlijk en praktijkgericht

In de 2,5 uur durende visagie workshop ervaar je dat jezelf professioneel opmaken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Je leert de juiste technieken en krijgt advies welke kleuren en producten je het beste kunt gebruiken. Alle stappen worden uitgelegd en voorgedaan en daarna ga je onder begeleiding zelf aan de slag. Alle onderdelen van de visagie komen aan bod: concealer, foundation, oogschaduw, eyeliner, shapen/highlighten en lippen.

Dé nr 1 in het geven van visagieworkshops!

  • geheel verzorgde visagieworkshops op locatie
  • vast team van ervaren en enthousiaste professionals
  • beste expertise en advies
  • altijd een passende workshop op maat
  • vanaf 5 personen: voor een kleinere groep kom je in aanmerking voor de visagie workshop privé of kleine groep

Voor wie is deze visagie workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor iedereen, of je nu gewend bent aan het gebruiken van make-up of niet. Onze visagist zal bijvoorbeeld laten zien dat het egaal maken van de huid (foundation/poeder) er toch heel natuurlijk uit kan zien. Ook wordt er veel aandacht aan het opmaken van de ogen besteedt.

Ook als er dames met verschillende leeftijden meedoen maakt dit voor onze visagisten niet uit. Met hun ervaring kunnen ze dit combineren.

Wij bieden ook visagie workshops speciaal voor kleine groepjes of 45+ dames.

Een visagie en make-up workshop organiseren? Vraag dan nu vrijblijvend een prijsopgave aan:

Wij denken graag mee en maken vrijblijvend een offerte op maat. Wij zetten onze visagisten in om voor jullie een onvergetelijk samenzijn te maken! Vraag daarom hieronder vrijblijvend jullie offerte aan:

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord

Onlangs heb ik een workshop visagie gevolgd. Met een groep van 12 dames weet de visagist de sfeer heel prettig te houden, ze laat haar professionaliteit duidelijk naar voren komen. Met veel persoonlijke aandacht en tips voor iedere deelnemer maakt ze de avond waardevol voor iedereen. De resultaten door de deelnemers variëren van “verrassend”, “wat een eye-opener” en “wauw” tot “dit had ik nooit verwacht”. Het volgen van een workshop bij Beauty Bureau is echt een aanrader voor iedere vrouw!
Patricia van Wieringen

Van Wieringen Solutions!

N

Vaste visagisten

Ons team van vaste visagisten zetten wij in voor uw workshop: kwaliteit en beleving gegarandeerd!

Leerzaam en ontzettend leuk

Door onze jarenlange ervaring met ontelbare workshops maken wij er een leerzaam feestje van.

Aankleding

Wij zorgen voor alle spullen die nodig zijn om een aangekleede en professionele setting op jullie locatie te maken!
T

Klein en groot

1 visagiste of een heel make-up team op locatie nodig? Bij ons is het allemaal mogelijk! Wij denken mee en verzorgen indien nodig de planning.
Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het inzetten van visagisten. Wij zijn continue op zoek naar de juiste match en stoppen pas als de klant tevreden is. Elke opdracht is anders en daarom is het belangrijk om het team van visagisten goed te kennen, bij te trainen waar nodig en up-to-date te houden. Hieronder zijn een aantal ervaringen te lezen van opdrachtgevers.
De visagist Ilse heeft haar workshop perfect aangepast op de groep, zelfs verder gegaan dan alleen make-up maar overall grooming. Deze toewijding is heel fijn om terug te zien in de workshop. De workshop zelf wordt heel rustig, kalm en professioneel gegeven wat fijn is voor grote en kleine groepen. Ik kijk uit naar de volgende workshop !
Raiza Idu

Front Office Manager, Courtyard by Marriott Amsterdam Airport

Sinds een aantal jaar werken we heel prettig samen met het beauty bureau. De service en kennis is voor ons een toegevoegde waarde.

Onze medewerkers uit onze 9 filialen worden een aantal keer per jaar getraind om bij te blijven op kennis gebied voor onze klant. Vanuit het beauty bureau worden altijd in overleg de onderwerpen besproken die behandeld worden. Omdat theorie niet voldoende is wordt de praktijk ook altijd op zeer professionele wijze meegenomen.

Op een natuurlijke, toegankelijke en laagdrempelige  wijze worden onze medewerkers meegenomen in het kunnen adviseren van klanten, productkennis en nieuwe looks en trends, tevens is bijverkoop training ook bijgesloten.
Dit wordt als zeer prettig ervaren. We zien dit terug in de feedback van de klant maar ook in omzet cijfers.

Daarnaast zetten we op speciale momenten visagisten in in onze winkel om onze klanten te adviseren of eens lekker te laten verwennen.

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met het beautybureau. Er wordt volop meegedacht om service, kennis en inzet steeds te verbeteren.

 

Familie van der Weijden

Franchise ondernemers van 9 filialen , HEMA

Beautybureau is voor mij een betrouwbare partner in de organisatie en uitvoering van extra beleving op onze beauty afdeling.  Sinds een aantal jaren verzorgen zij in onze winkel periodiek het beautyadvies en dit alles naar volle tevredenheid. 
Jan-Willem van Dis

HEMA Zaltbommel

Ondanks heb ik een visagist een workshop zien geven. Met haar enthousiasme, humor, warme persoonlijkheid en respectvolle houding weet zij een zaal van ongeveer 100 personen in beweging te krijgen. Petje af! Ik beveel Beauty Bureau daarom graag van harte aan.
Annejet de Blecourt

Bureau JETTING

Professionele visagiste die haar vak verstaat. Steeds vaker werken wij samen voor bedrijven die zakelijke portretten willen  laten maken. Bovenal is de vaste visagist een fijn mens en een zonnige persoonlijkheid.
Rogier Chang

Fotograaf, Bedrijfsfotografie.nl

Hier nog aan het nagenieten van de prachtige dag zaterdag. Erg tevreden over de kapsters en masseuses. Ze waren zeer professioneel en flexibel en namen voldoende initiatief.

Floor Janssens

evenementenorganisator , Driessengroep

Al meerdere jaren hebben wij een fijne samenwerking met Beauty Bureau tijdens de GayPride te Amsterdam. Van danseressen, artiesten, de promotie mensen en zelfs de gasten worden voorzien van de mooiste creaties. Altijd binnen de van te voren gestelde kaders, van extreem overtuigend tot subtiel naturel, niets is te gek! Wij hopen nog vele GayPrides met elkaar te mogen produceren!
Elles van Goozen

Elles & Hellen - Decor & Architectuur

Toen wij voor onze website saintbasics.com een fotoshoot organiseerden heeft Beautybureau de make-up en de styling van het haar van de modellen verzorgd. Onze vraag om de modellen zo natuurlijk mogelijk te op te maken werd goed begrepen en uitgevoerd. Ook het werken met een donkere huid was geen enkel probleem. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en daarom hebben we ze ook voor de vervolg-fotoshoot ingehuurd. We krijgen veel positieve feedback op onze foto’s en dat is mede te danken aan Beautybureau.
Anita Zeilstra

Saint Basics

Inmiddels heb ik 2 keer de professionaliteit van Beauty Bureau kunnen ervaren.

Onlangs heb ik een workshop visagie gevolgd. Met een groep van 12 dames weet de visagist de sfeer heel prettig te houden, ze laat haar professionaliteit duidelijk naar voren komen. Met veel persoonlijke aandacht en tips voor iedere deelnemer maakt ze de avond waardevol voor iedereen. De resultaten door de deelnemers variëren van “verrassend”, “wat een eye-opener” en “wauw” tot “dit had ik nooit verwacht”. Het volgen van een workshop bij Beauty Bureau is echt een aanrader voor iedere vrouw!

Naast het volgen van de workshop heeft Ilse (Beauty Bureaua) de visagie verzorgd voorafgaand aan mijn fotoshoot. Hierdoor stond ik zelfverzekerder voor de camera, daarnaast had de fotograaf beduidend minder “bij te werken” op de gemaakte foto’s. Ilse heeft hierbij goed geluisterd naar mijn wensen en ik ben dan ook erg blij met het resultaat.

Patricia van Wieringen

Van Wieringen Solutions!

Wil je een visagie en make-up workshop organiseren? Vraag dan hieronder vrijblijvend onze prijs aan:

Wij denken graag mee en maken vrijblijvend een offerte op maat. Wij zetten onze visagisten in om voor jullie een onvergetelijk samenzijn te maken! Vraag daarom hieronder vrijblijvend jullie offerte en ontvang snel onze prijzen:

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord