Wij geven ook presentaties, les en workshops op middelbare scholen

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook als gastdocent visagieles willen geven op scholen, vooral middelbare scholen. Wij delen graag al onze kennis en vinden het onzettend leuk om leerlingen enthousiast te maken over visagie en make-up.

Waar moet u dan aan denken?

Wij maken altijd een presentatie op maat. Dit omdat we bij sommige scholen een dagdeel de tijd krijgen maar bij andere scholen is er maar tijd voor 1 uur om meer over make-up en visagie te vertellen.
Om een idee te krijgen vertel ik er graag meer over;

Presentatie, les middelbare scholen over make-up;

Hierbij luisteren de leerlingen naar de visagist en gaan ze niet zelf aan de slag met make-up. Het is wel een interactieve les en de leerlingen worden er goed bij betrokken. Er zijn verschillende mogelijkheden maar het is bijvoorbeeld mogelijk dat de trends voor het komende seizoen worden verteld. Dit kan op make-up gebied maar ook kleding. Ook kan er een make-up stap voor stap voor worden gedaan. Hier nemen we de trends in mee maar is meestal een hele toegankelijke make-up die ze kunnen gebruiken als ze bijvoorbeeld gaan solliciteren.
Ook wordt er altijd duidelijk verteld dat het ook een kwestie van smaak is, niks moet en draag vooral waar je je fijn bij voelt. Maar we proberen wel de leerlingen wat bij te brengen als het gaat over aanbrengen van make-up. Nog steeds pakken veel mensen de verkeerde kleur foundation waardoor het geen mooie en natuurlijke make-up wordt. Ook hier geven we tips over.
Deze presentatie maken we op maat, als er speciale onderdelen behandeld moeten worden kan dit. Het is te boeken vanaf 45 minuten.

Visagie en make-up workshop op scholen;

Bij deze workshop gaan de leerlingen wel zelf aan de slag. Alles wordt stap voor stap voor gedaan en de leerlingen brengen de make-up bij zichzelf aan. We letten om een mooie, zakelijke make-up maar ook hoe je ogen groter en sprekender op kunt maken. We proberen het voor iedereen intressant te maken en spelen ook in op de groep waar behoefte aan is. Door onze ruime ervaring kunnen we de workshop ter plekken aanpassen indien nodig.
Omdat ook dit aangepast wordt aan de wensen van de school en leraar hebben wij geen vast prijzen hiervoor. U kunt contact opnemen voor meer informatie.

De leerlingen krijgen ook informatie op papier zodat ze het thuis nog eens na kunnen lezen.

Gastdocent visagie;

Bent u of uw school op zoek naar een gastdocent voor make-up of visagie? Neem gerust contact op voor vragen.

Heeft u vragen?
Stel ze gerust!

Contact opnemen?

Enthousiast geworden?