Make-up workshop als personeelsuitje

Op zoek naar een leuk en leerzaam personeelsuitje?
Denk eens aan een make-up workshop! Op onze ruime workshoplocatie in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Leiden, bieden wij geheel verzorgde visagieworkshops voor groepen.
De locatie biedt ruimte voor 10 personen. De werkplekken zijn op voldoende afstand van elkaar dus ook volgens de corona maatregelen.
De visagieworkshop kan ook verzorgd worden op locatie, bijvoorbeeld bij een bedrijf. Zo kan het tijdens of na werktijd georganiseerd worden als personeelsactiviteit.

 

Contact opnemen?

visagieworkshop personeelsactiviteit

Personeelsactiviteit tijdens Corona

Tijdens de visagieworkshop wordt goed rekening gehouden met de Corona maatregelen van het RIVM. Er wordt gelet op voldoende afstand tussen de werkplekken en de visagiste werkt met een mondkapje op. Omdat wij een groot visagieteam hebben, is er altijd vervanging mocht de visagiste ziek of verkouden zijn.

Een make-up workshop is erg geschikt voor bijvoorbeeld een teamuitje, personeelsdag, een speciale dag zoals secretaressedag of als bedankje voor de medewerkers na een drukke periode.

De visagieworkshop wordt gegeven door een professioneel visagiste. Alle onderdelen worden voorgedaan en uitgelegd en daarna gaat iedereen zelf oefenen, onder begeleiding van de visagiste.
Er is voldoende tijd voor persoonlijk advies over kleuren en producten. Ook geeft de visagiste veel praktische tips over een snelle zakelijke make-up voor iedere dag naar het werk.

Leuke en leerzame workshop met collega’s

Een make-up workshop is naast leerzaam ook heel leuk voor collega’s.
Iedereen leert zichzelf mooi verzorgd op te maken, en er is tijd voor gezelligheid met elkaar.

Op onze workshoplocatie in Zoeterwoude-Rijndijk kan de visagieworkshop bijvoorbeeld gecombineerd worden met een vergadering of presentatie. De workshopruimte beschikt over een grote tafel, koffie/thee voorziening en is uitgerust met een beamer.

Wilt u de workshop liever bij uw bedrijf organiseren? Dat kan! 
De visagiste is gewend om op locatie te werken. Zij neemt alle materialen,  spiegels en make-up producten mee. De workshop duurt ongeveer 2, 5 uur. 

Kortom een leuke personeelsactiviteit om uw medewerkers in het zonnetje te zetten!