Workshops make-up en kleur

Een make-up workshop of kleuranalyseworkshop is leuk én leerzaam, en kun je volgen met een groep. Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje, verjaardag of een uitje met collega’s.

Wij bieden workshops op het gebied van make-up, kleur & stijl voor groepjes particulieren en bij bedrijven.
Je leert tijdens de workshops hoe je jezelf dagelijks snel en verzorgd kunt opmaken. En welke kleuren goed doen voor je uitstraling en welke kleuren juist minder voor je doen. 

De workshops zijn persoonlijk en praktijkgericht en worden verzorgd door een vast team van ervaren en enthousiaste visagisten en kleurstylisten, die met veel plezier hun kennis overbrengen.

 

kleuranalyse
kleuranalyse

Make-up workshop met een groep

In de 2,5 uur durende make-up workshop zul je ontdekken dat jezelf goed opmaken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Je leert de juiste technieken en krijgt advies welke kleuren en producten het beste bij je huid, ogen en leeftijd passen.

Iedere deelnemer mag plaatsnemen en werkt met een eigen spiegel en kwastenset. 
Alle stappen worden uitgelegd en voorgedaan door de visagiste en daarna ga je onder begeleiding zelf aan de slag met de make-up. Aan bod komt bijvoorbeeld een goede basis met concealer en foundation, en een sprekende oogmake-up met oogschaduw en eyeliner.

Je leert alles over highlighten, blenden en shapen!

Deze workshop kan geboekt worden op locatie, bijvoorbeeld aan huis. 
Ook mogelijk voor grotere groepen en bij bedrijven. 

Kleuranalyse workshop

Natuurlijk kun je elke kleur dragen die je mooi vindt, maar het is fijn te weten welke kleuren je uitstraling versterken en welke kleuren juist minder voor je doen.

Een kleurstyliste laat je tijdens de kleurworkshop zien welk seizoenstype je bent en welke kleuren het beste bij je staan. Door middel van speciale zijden sjaals zie je zelf goed welke kleuren je opfrissen en welke kleuren juist niet. Het is erg leuk dit bij de workshop samen te bekijken met je vriendinnen of collega’s.

Na afloop van de workshop krijg je een persoonlijk kleurenkaartje mee. Zo heb je nooit meer een miskoop tijdens het shoppen!

 

styliste inhuren