Make-up lastig als je ouder wordt?

Dat hoeft zeker niet! Tijdens de visagieworkshop 45+ leer je alle tips en trics op het gebied van make-up voor de rijpere huid. De visagiste geeft veel praktische tips die gelijk toepasbaar zijn. Dit maakt dagelijks make-up aanbrengen weer snel én vooral leuk!
Er wordt aandacht besteed aan producten speciaal geschikt voor de oudere huid en je leert hoe je makkelijk je oogmake-up kunt aanbrengen. Ook als je een bril of lenzen draagt. De workshop is leerzaam, maar ook gezellig om te volgen met collega’s of vriendinnen.

Contact opnemen?

Waarom deze workshop?:

Als je ouder wordt verandert je huid. Je hebt andere producten nodig om je huid te verzorgen en mooi egaal te maken zonder dat het er onnatuurlijk uit komt te zien.
Ook wordt je oogopslag anders en het kan daardoor lastiger zijn make-up aan te brengen. En ook om ervoor te zorgen dat het de hele dag netjes blijft. Daarnaast dragen veel mensen een bril of lenzen, wat ook een belemmering kan zijn jezelf op te maken.
Kortom; reden genoeg om tijdens deze workshop specifiek stil te staan bij het ouder worden, maar zeker wel op een mooie en verzorgde manier!

Tips van onze visagisten!

Ons team komt graag op locatie voor het verzorgen van de visagieworkshops.
Stap voor stap worden alle onderdelen uitgelegd en voorgedaan. En daarna gaat iedereen onder begeleiding van de visagiste zelf aan de slag. Er is voldoende tijd om met hulp van de visagiste te oefenen, zodat je het thuis zelf goed kunt toepassen. Ook krijgt iedere deelnemer advies welke kleuren mooi staan. Dit kan zowel voor een dagmake-up als voor een feestelijke make-up zijn.

De make-up workshop is leerzaam, praktisch en gezellig!

Enthousiast geworden?