Visagieworkshop op onze locatie

Naast de visagieworkshops en kleuranalyse workshops op locatie bieden wij nu ook de workshops aan geheel verzorgd op onze eigen workshoplocatie. Onze ruimte is ruim en licht en erg geschikt voor een leuk dagje uit, een teamuitje met collega’s of een vrijgezellenfeestje.
Onze locatie is centraal gelegen in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Leiden en Den Haag. Goed en makkelijk bereikbaar en met gratis parkeergelegenheid.
Na meer dan 10 jaar workshops verzorgen op locatie, is het nu ook mogelijk naar ons toe te komen!

Contact opnemen?

Onze workshoplocatie

Voor het geven van de make-up workshops en kleuranalyse is onze locatie heel geschikt, met veel daglicht, ook van bovenaf in het plafond, en een spiegelwand voorzien van led verlichting. Er is een grote gezellige koffietafel waar je wordt ontvangen met koffie/thee en wat lekkers.

Make-up en kleuranalyse workshop van een professional!

Wij hebben een vast team visagisten en kleurconsulenten met veel ervaring in het geven van workshops. Zij leren je graag alle tips en trics op make-up en kleurgebied. Onze workshops zijn leerzaam en zijn vooral gericht op het geven van advies en praktische tips, die ook heel zinvol zijn na het volgen van de workshop.

Zakelijk en particulier

Onze workshoplocatie is geschikt voor een onbezorgd uitje buitenshuis. Dit kan zijn voor een personeelsuitje, teambuilding of voor een vrijgezellenfeest met vriendinnen.

Nr 1 in het geven van make-up workshops en kleuranalyse

Met Beauty Bureau de agency hebben wij al ruim 10 jaar ervaring in het verzorgen van visagieworkshops op locatie door heel Nederland. En nu dus ook mogelijk op onze eigen workshoplocatie. Wij werken met een vast team van ervaren professionals en bieden passende workshops op maat. Daarnaast bieden wij met Beauty Bureau de academy ook volledige visagie opleidingen en kortere visagiecursussen.
Wil je meer dan alleen een visagieworkshop? Neem dan eens een kijkje bij ons opleidingen aanbod of bezoek één van onze open dagen!

Meer weten?